FANtv-nl-logo-mobile

Strooien met de Power Spreader

Of het nu gaat om meststoffen, kalk of graszaden op het gazon of in de border, of om strooizout tegen gladheid op de tegels, met de Power Spreader van WOLF-Garten is strooien eenvoudig.


Strooien met de hand, de schop of rechtstreeks uit de verpakking levert vaak niet de gelijkmatige verspreiding op die je nodig hebt. Een ongelijkmatige verspreiding leidt weer tot niet volledig bemeste borders of gaten in je gazon (omdat op sommige plekken geen graszaad is terechtgekomen)

De Power Spreader is een handige tuinhulp van WOLF-Garten die dit probleem voorkomt. Slechts één druk op de knop is voldoende om nagenoeg ieder strooisel gelijkmatig en snel over een oppervlakte te verdelen.


Afhankelijk van het te strooien product kan het op batterijen werkende apparaat in vijf standen worden ingesteld, zodat je altijd de juiste verdeling hebt. In combinatie met de vijf snelheden, een instelbare strooibreedte van 0,5 tot 2,5 meter en een maximaal bereik van 750 vierkante meter biedt de Power Spreader altijd een optimaal strooiresultaat.Elk seizoen
De Power Spreader bewijst zijn nut in elk seizoen. In het voor- of najaar gebruik je de Power Spreader bijvoorbeeld om een gazon gelijkmatig in te zaaien met graszaad. Ook kun je er meststoffen en kalk goed mee over de tuin verspreiden.


Ook zand is geen probleem voor dit handige strooiapparaat. Zo kun je dus ook in de winter gebruik maken van de Power Spreader. Bij sneeuw, ijzel en vorst kan hij namelijk uitstekend dienst doen als zand- of zoutstrooier voor de tegels.


De Power Spreader is licht van gewicht en met slechts één hand gemakkelijk te bedienen.

Vergelijkbare artikelen