FANtv-nl-logo-mobile

Beschermhoezen voor tuinmeubelen, parasols en de barbecue

Hoewel veel tuinmeubelen tegenwoordig aardig tegen een winters klimaat kunnen is het aan te raden je kostbare tuinmeubelen, parasol, barbecue en andere tuinaccessoires in de winter goed te beschermen tegen vuil en vocht.

Dat kan met behulp van goede beschermhoezen. Voor alles dat in de winter buiten blijft staan zijn goede beschermhoezen te koop.

Deze beschermen de tuinmeubelen en tuinaccessoires tegen roest, vuil en beschadigingen van buitenaf. Of ze nu van kunststof, hout of wicker zijn, tuinmeubelen hebben bescherming nodig.

tuinhoezen

Kussens en ander tuintextiel gaan in een kussenbak of worden in huis opgeslagen. Op een plank in de schuur opslaan is niet aan te raden in verband met vocht. De kussens kunnen dan gaan schimmelen. Andere kleine tuinaccessoires kunnen vaak wel in de schuur of in een tuinhuisje overwinteren en voor grote tuinmeubelen als een parasol of een loungeset zijn polyester beschermhoezen in veel verschillende maten te koop.

Met deze hoezen dek je de tuinmeubelen af tot volgens voorjaar. Een veilige manier om je tuinmeubelen te laten overwinteren tot volgend jaar.

Tip: Kijk voor al deze beschermhoezen in de webwinkel van Garden Gallery en andere goede tuinwinkels.

Tags: tuinmeubelen, barbecue, parasol

Vergelijkbare artikelen