FANtv-nl-logo-mobile

Met je tuinmeubelen de winter door

De zomer loopt op zijn einde maar dat hoeft niet te betekenen dat je niet meer in je tuin kunt genieten. En genieten doe je natuurlijk het liefst op een comfortabele tuinset. We laten je enkele bijzondere tuinsets zien, en je hoort hoe je ze de winter door helpt zodat je volgend voorjaar weer verder kunt gaan met genieten in je tuin.


Robuust en elegant
Een krachtige, robuuste tafel (model Doble) gecombineerd met de elegante vormen van de comfortabele stoelen (model Sillon). Het onverwoestbare Belgisch hardsteen en het strakke roestvaststalen frame maken de set van Fueradentro tot een ongekend stijlvolle set waar je met je hele familie aan kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Eenvoudig te verzorgen met een rvs schoonmaakmiddel.

De schemerlampen van Fitz-Licht zijn zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. De bovenkant van de lampenkap is dicht, zodat regen geen invloed heeft op het branden van de lamp. Voor extra sfeer zijn er verschillende stofferingen beschikbaar die je om de lampenkap kunt doen.

Retromodern
Van een heel andere orde zijn de knalroze Kite fauteuils van Label Design. Het supermoderne design van Karim Rachid laat zien dat modern tegelijkertijd erg retro kan zijn, want zagen we deze vormen ook niet in de jaren '70? Door het aluminium afvoergootje in het harde, in verschillende kleuren verkrijgbare, kunststof loopt het regenwater meteen weg in de grond. De Kite kan in weer en wind buiten blijven staan. Alleen bij strenge vorst is het verstandig om ze binnen te zetten. Ook de Iglo schemerlamp is geschikt voor binnen en buitengebruik.


Relaxen
Als je van lekker loungen houdt, waarom relax je dan niet je tuin? Met de antracietgrijze relaxfauteuils en loungebank is dat mogelijk. De brede vormgeving doet zwaar gewicht verwachten. Niets is echter minder waar. De meubelen zijn gevormd door een aluminium frame dat bespannen is met een supersterke, geweven kunststof. Ook de kussens kunnen een buitje hebben. De comfortabele, zachte bekleding van de kussens zijn van een waterafstotend materiaal, maar het water dat er nog wel doorheen sijpelt, wordt door de speciale vulling afgevoerd naar beneden en zakt dus gewoon weg in de grond.Teak
Een heel populaire houtsoort is Teak. Meubelen van dit jonge, tropische hardhout zijn in alle vormen en maten te vinden. In een oogopslag zie je dat Teak een warme gloed uitstraalt. Deze warmte kun je eenvoudig behouden door het hout te behandelen met een speciale olie. Houd je van een meer doorleefde stijl, dan laat je het hout onbehandeld. Na verloop van tijd zie je het hout vergrijzen en hier en daar barsten. Zo krijgt het hout een doorleefd karakten. Wil je op enig moment de warme gloed weer terug, dan behandel je het hout met een ontgrijzingsmiddel en de meubelen zijn weer als nieuw.


Kijk voor meer informatie op de websites van Fueradentro, Label Design en GardenLifeStyle

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl