FANtv-nl-logo-mobile

Bestrating volgens de laatste trends

Ieder jaar spelen er nieuwe dingen op woon- en tuingebied. Excluton heeft heel wat op stapel staan, zodat de collectie helemaal up-to-date is voor het komende seizoen. Een kleine greep uit het assortiment.


Gothic dark blue
Hier komen historie en het moderne van nu samen. Vroeger werd blauwe hardsteen namelijk veel gebruikt voor kerkvloeren, vandaar de gotische toevoeging aan de naam. De aders zorgen voor een karakteristieke uitstraling, datzelfde geldt voor de fossielen die soms in het materiaal te zien zijn. De tegel is vooral geschikt voor een terras en is verkrijgbaar in verschillende formaten en in Romano wildverband.
Abbeystones grijs/zwart
Een nieuwe kleur in het assortiment zijn de Abbeystones. Ze kunnen op verschillende manieren in je tuin worden toegepast. Een terras is altijd mogelijk, maar deze 'stones' zijn ook zeer geschikt voor een stoere, degelijke oprit. Ze zijn verkrijgbaar in grote formaten en in wildverband.
Toscana
De Toscana dankt haar naam aan de warme, zuidelijke uitstraling, die doet denken aan de glooiende Toscaanse heuvels. Dit product brengt passie in jouw tuin. De coating maakt de tegel onderhoudsvriendelijk. De Toscana is verkrijgbaar in diverse formaten in drie kleuren met een gevlamde, gestraalde of geslepen afwerking.

Utah mix
Met de Utah mix tover je letterlijk in een handomdraai een deel van jouw tuin of saaie hoek om tot een sfeervol en eigentijds gedeelte. Deze grindsoort biedt veel mogelijkheden: je kunt het gebruiken als pad, als opvulling in de tuin of als vloer in jouw tuinkeuken of -barbecue. De mix bestaat uit Basalt (zwart) en Carrara split.

Vergelijkbare artikelen