FANtv-nl-logo-mobile

Aluminium tuinmeubelen: strak en trendy

De tuin wordt steeds meer een verlengde van de huiskamer. Plastic tuinsets worden ingeruild voor smaakvol meubilair. De meubelen zijn niet alleen decoratief, maar vooral ook comfortabel.

De keuze is enorm en er is een passend model voor de romantische cottage- en voor de designtuin. Tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in vele materialen, zoals hout, teak, rotan en aluminium.

Tuinmeubelen van aluminium zijn vooral strak en modern. Deze meubelen zijn erg licht, dus makkelijk te verplaatsen en op te bergen. De frames van deze lichtgewicht meubelen zijn volledig van aluminium. Al het beslag in de meubelen zijn volledig van RVS en gaat dus niet roesten.

Bij slecht weer kun je de set zonder zorgen buiten laten staan. Je hoeft ook niet bang te zien dat je vervolgens tijdens de warme zomerdagen eerst met sop en een doek je meubelen moet gaan schrobben. Deze meubelen zijn geheel onderhoudsvrij.

Misschien ben je de plastic stoelen gewend met een heerlijk kussen. De stoelen zitten ook zonder kussens erg comfortabel en zelfs met je natte zwembroek aan.

Kijk voor goede maar goedkope aluminium tuinmeubelen bij de tuinwinkels.

 

Tags: tuinmeubelen