FANtv-nl-logo-mobile

De tuin als extra buitenruimte

De tijd dat de tuin alleen maar hartje zomer werd gebruikt om lekker in te eten en van zwoele zomeravonden te genieten is voorbij. De tuin wordt steeds belangrijker en steeds vaker ingericht als extra zit- of eetkamer.Dit komt niet alleen door terrasverwarmingen en overkappingsmogelijkheden, maar vooral ook door de ruime keuze in tuinmeubilair. Kon je een aantal jaar geleden slechts kiezen uit houten of plastic stoelen en tafels, nu zijn er talloze verschillende materialen en vormen van meubels.


Alles is mogelijk
Wil je lekker buiten eten met vrienden? Dat kan. Er zijn tafels van teak, van klassieke modellen tot super strakke varianten, en bijpassende teak stoelen (opklapbaar of niet). Wil je alleen teak of teak in combinatie met natuursteen, rvs of textileen? Ook dat kan.


Je kunt ook kiezen voor een moderne eethoek met aluminium of rvs gecombineerd met hout of natuursteen. Maar niet alleen eten in de tuin behoort tot de mogelijkheden. Lekker onderuitzakken op een zachte bank kan ook: er zijn pvc gevlochten banken, fauteuils, hockers met kussens in verschillende kleuren of je kiest voor een salontafel. Kortom: er is voor ieder wat wils.

Duurzaam
Het voordeel van de meeste tuinmeubelen van tegenwoordig is dat er over het algemeen genomen lichte en duurzame materialen gebruikt worden. Materialen die weinig onderhoud vragen, en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden zodat je ze ook in de winter gewoon op het terras kunt laten staan.

Vergelijkbare artikelen