FANtv-nl-logo-mobile

Creëer een oase met Modaktegels

In de tuin van Patrick en Chantal komt een groot terras gemaakt van Modaktegels. Dit zijn zandstenen uit India en zorgen voor een mooie oasesfeer in de tuin.Zandsteen is een poreuze splijtsteen die overal ter wereld wordt gewonnen. De Modaktegel komt uit India en heeft een oranje terracottakleur met een beige vlam. Je zult denken dat zandstenen zacht zijn, maar dat lijkt maar zo. Een zandsteen is even hard als de meeste leisteensoorten.


Natuursteen
Omdat de Modaktegel een echte natuursteen is, is elke steen verschillend. Het is dan ook aan te raden om alle tegels die je nodig hebt tegelijk te bestellen. Doe je dit niet? Dan loop je het risico om kleurverschillen te krijgen in de tegels.

Sterk zuigende werking
De Modaktegels hebben een sterk zuigende werking. Het is daarom belangrijk dat je zo weinig mogelijk gekleurde vloeistoffen (cola, limonade enz.) over de tegels laat vallen. Gebeurt dit toch, ruim het dan zo snel mogelijk op. Als je dit niet doet kunnen de vloeistoffen in de tegels trekken en is er kans op verkleuring. Je kunt er daarom voor kiezen om de tegels met een speciale coating te behandelen, zodat de sterk zuigende werking wordt opgeheven.


Wil je een echte oase in je tuin creëren? Dan is de Modaktegel echt iets voor jou..

Vergelijkbare artikelen