FANtv-nl-logo-mobile

Optimaal genieten van je tuin

Je tuin laat zien wie je bent! Het is dus erg belangrijk om een goede keuze te maken. Wil je een strakke, vrolijke of toch hippe tuin? Je moet er in ieder geval lekker kunnen genieten!Of je nu kiest voor speelse vormen in je tuin of een strakke belijning, elke tuin is anders! Net zoals huiskamers trouwens. Dat is niet vreemd, want steeds vaker wordt de huiskamer doorgetrokken in de tuin. Die verandert zo in een echte kamer; in jouw stijl!


Weatherproof
Daarom is het is het belangrijk dat je goede tuinmeubelen hebt, waarmee je lekker van het weer kunt genieten. Om jouw loungeset niet te laten beschadigen door het weer, kun je het beste kiezen voor luxe meubelen die gemaakt zijn van hoogwaardige kunststoffen.Vernieuwend
Die kunststoffen zijn niet alleen sterk, ze zorgen nog eens voor een ideaal zitcomfort. Je kunt ze dus gemakkelijk buiten in de regen buiten laten staan. Wil je echt genieten? Kies dan voor tuinmeubelen van Sogno Design. Deze meubelen zijn niet alleen sterk en licht van gewicht, maar ook vernieuwend, gedurfd en onderscheidend. De Sogno design tuinmeubelen zijn er in alle soorten en maten. Dus kies je voor een dagbed, lounger, bank of een fauteuil? Het kan allemaal.


Binnen én buiten
De tuinmeubelen zijn zo gemaakt dat je ze binnen én buiten kunt gebruiken. Met de afneembare hoezen, kun je jouw set in elke gewenste stijl krijgen. Of wil je de set een beetje uitbreiden? Geen probleem! Naast extra bijzetmeubelen en kussens, zijn er ook voetenbankjes en glasplaten beschikbaar.Relaxen
Om echt optimaal van je tuinset te genieten, kun je ook een jacuzzi nemen. Met dit zelfopblaasbare bad kun je in je eigen tuin even helemaal tot rust komen. En is het 's winters te koud in de tuin? Dan kun je de jacuzzi gemakkelijk ook binnen gebruiken.


Kijk voor meer informatie op de website van Sogno Design

Vergelijkbare artikelen