FANtv-nl-logo-mobile

Terazza op het terras

Wil je graag een mooie vlonder of tegels in je tuin, maar zie je op tegen al dat werk? Met de Terrazaplanken of tegels van Werzalit ligt je vlonder in een handomdraai!Het maken van een vlonder is een hoop werk. Het zagen van planken, de planken aan elkaar bevestigen, je kunt er gerust een weekje vakantie voor nemen. Zonde van al die tijd toch? Er zijn namelijk genoeg andere dingen die je kunt doen in je vrije tijd.Gemakkelijk bevestigen
De planken van het Terrazasysteem zijn al op maat gezaagd, dus kun je meteen beginnen met leggen. Dit is erg simpel, want je kunt ze zo aan elkaar vastklikken. Door dit gebruikersvriendelijke systeem kan iedereen de tegels/planken leggen. Door het kliksysteem kun je kiezen om verschillende voegen te gebruiken in je terras. Kies je voor één grote voeg of wil je liever een voeg die helemaal sluit, het is heel erg gemakkelijk om het precies op jouw wensen aan te sluiten.


Voordelen
De Terrazategels bestaan voor zestig procent uit hout en voor veertig procent uit kunststof. En dat betekent dat je terras makkelijk schoon te houden is, geen nare geurtjes heeft, en heel belangrijk: geen splinters! Je kunt kiezen voor alleen tegels of planken, maar natuurlijk kun je het ook combineren.


  


Holle planken
Omdat de vlonderplanken van binnen hol zijn, kan er altijd lucht in de planken. Dit maakt de planken erg licht van gewicht en zorgt ervoor dat ze nooit echt vochtig blijven. Ook zijn de holle planken erg praktisch voor bekabeling in je tuin. Deze kun je dan door de tegels leggen.

Vergelijkbare artikelen