FANtv-nl-logo-mobile

Langdurig buitenleven

Het Hollandse klimaat heeft zo z'n beperkingen. Regen en wind zorgen ervoor dat je niet lang buiten kunt zitten. Maar met de juiste tuinmeubelen kun je het buitenleven nog lang rekken.De meubellijn Mood van Paul Weijers valt meteen op. Trendy robuuste stoelen en banken met een moderne en strakke vormgeving. Heerlijk om in weg te zakken en eindeloos te loungen. Helemaal mooi is dat je de meubelen het hele jaar buiten kunt laten staan!Puur Hollands design
De keuze aan meubels is groot: hockers, loungebanken, ligbedden en tafels met bijbehorende stoelen. De gehele collectie wordt ontworpen en geproduceerd in eigen studio, puur Hollands design dus. De inspiratie voor zijn ontwerpen haalt Weijers uit de toepassing van roestvast staal en de moderne architectuur.


Roestvrij staal
Roestvast staal is al mooi van zichzelf en bovendien zeer duurzaam. Het staal wordt geslepen, geborsteld, gepoetst of onbewerkt gelaten. Ook is het goed te combineren met andere duurzame materialen zoals glas en de waterdichte kunststof die Weijers gebruikt om zijn meubelen te stofferen. De stof is weersbestendig, en dus zeer uniek; de meubels hebben nauwelijks onderhoud nodig en hebben een optimaal zitcomfort. Na een regenbuitje is de stof snel weer droog en kan er weer volop genoten worden van de tuin of het terras.


  


Het hele jaar door
Ook in de winter kun je lekker buiten blijven zitten. De terrasverwarming in combinatie met een openhaardje voor buiten, geeft genoeg warmte. Lekker blijven zitten dus, het gehele jaar door!

Vergelijkbare artikelen