FANtv-nl-logo-mobile

Zonnezeilen: Zon, wind, regen en zeilen…

Met een zonnezeil kun je buitenleven nog intensiever beleven. Het is een ervaring op zich om te vertoeven onder een zonnezeil. Je krijgt dat zomerse gevoel. Je waant je op vakantie, op een zeilschip…


Verrassend
Veel zonweringoplossingen zijn vaak een compromis. Vaak is de vorm en/of de constructie spelbreker. Dat is nu het leuke van zonnezeilen. Ze zijn zeer verrassend en breed inzetbaar. Een zonnezeil heeft naar onze bescheiden mening 'architectonisch' toegevoegde waarde en geeft een extra cachet aan de omgeving. Daarom is een zonnezeil meer dan alleen zonwering.

Stormvast
Zonnezeilen zijn opgespannen overkappingen die dienst doen als zon- en regenwering. Dit designproduct kan gebruikt worden als terrasoverkapping, luifel, (zomer)carport of overdekte ingang tot een woning of gebouw. Het systeem is stormvast maar toch semi-permanent en demontabel. Veel materialen en componenten komen uit de zeilindustrie en zijn uiterst geschikt voor zware windbelastingen en de meest uiteenlopende weersinvloeden. Het zeil wordt strak opgespannen met een speciaal mechanisme.


 

Vergelijkbare artikelen