FANtv-nl-logo-mobile

Een wildwaterbaanboot in de tuin

In de wildwaterbaan zit je in een rond bootje. Waarschijnlijk heeft de ontwerper van de volgende stoel daar vele uurtjes doorgebracht, want zijn ontwerp lijkt wel heel erg op zo'n bootje.Hij noemt het de DoNuts. Het is een rond opblaasbaar zitmeubel dat plaats biedt aan zes personen. Het opblaasbare zitgedeelte bestaat uit donkergrijze ballistic nylon draagt een witte, polyester tafel, gemaakt uit met glasvezel versterkte polyester.Twee manieren
Je kunt de DoNuts op twee manieren gebruiken. Als je tegen de brede tafelbladrand steunt ervaar je het comfort van een perfecte rugleuning. Zit je gezellig met je vrienden aan de DoNuts, dan ga je andersom zitten. Zo lijkt het net alsof je in het bootje zit.


Verplaatsbaar
De grote wildwaterbaanboot heeft een diameter van 1,9 meter en is uitermate geschikt voor in de tuin. Door het lichte gewicht van de tafel, kun je het heel simpel verplaatsen. Wil je op het terras zitten, op het gras of bij het zwembad? Geen probleem. Gewoon even optillen en verplaatsen maar.


  


Bestellen? Klik snel verder!

Vergelijkbare artikelen