FANtv-nl-logo-mobile

Loungesets, heel veel keuze

Loungesets staan prachtig op ieder terras en in iedere tuin. En het aanbod is tegenwoordig enorm.

Tuinmeubelen zijn nog nooit zo mooi geweest als de laatste jaren. Spierwitte plastic tuinstoelen en tuintafels worden niet veel meer verkocht. Het zijn tegenwoordig vooral de loungesets die de verkopen bepalen.

Niet verwonderlijk want de loungesets staan niet alleen prachtig in een tuin, maar ze zitten ook nog eens comfortabel. Met een paar lekkere bijpassende kussens in de loungeset zit je in je tuin minstens zo comfortabel als in de zithoek in de huiskamer.

De loungesets zijn er tegenwoordig in alle mogelijke combinaties van tuinmeubelen. Wil je alleen comfortabele stoelen? Of juist een grote hoekbank in je tuin hebben staan? Alle combinaties van tuinstoelen, grote en kleine tuintafels en hockers zijn mogelijk. En je kunt natuurlijk ook zelf combineren met losse tuinmeubelen.

Loungesets tref je tegenwoordig overal in tuincentra, woonwinkels en zelfs bouwmarkten aan. Maar als je een goed beeld wilt hebben wat er allemaal aan heel betaalbare loungesets te koop is moet je vooral eens kijken bij onderstaande winkels:

online adverteren www.zanox.nl

Garden Gallery
Een specialist in tuinmeubelen die loungesets en tuinmeubelen van alle bekende merken levert. Dit doen ze vaak met hoge kortingen, vooral buiten het tuinseizoen.

Home24
Een enorme collectie laaggeprijsde tuinmeubelen die gratis worden thuisgebracht. Home24 is een zusterbedrijf van Zalando.

Neckermann tuinmeubelen
Neckermann biedt een groot aantal loungesets en andere tuinmeubelen aan met hoge korting. Kijk vooral bij Neckermann als je tuinmeubelen zoekt.

Fonq
Tuinmeubels en loungesets van onder andere Allibert, Jardin, Hartman en Intex met vaak heel hoge kortingen. Vooral buiten het tuinseizoen.

468x60 garden 1

Tuin Goedkoop
Het aanbod is niet heel groot, maar Tuin Goedkoop doet wel zijn naam aan met hoge kortingen op de tuinmeubelen die er wel zijn. Hier vind je bijvoorbeeld loungesets van topmerken met 50% korting.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl