FANtv-nl-logo-mobile

's avonds buiten zitten met terrasverwarming

Als de temperatuur overdag niet al te hoog is geweest is het 's avonds meestal veel te snel te koud om nog buiten te zitten. Terrasverwarming brengt dan redding.

Terrasverwarming heb je in meerdere soorten. Je hebt terraskachels die op hout, houtskool of briquetten gestookt worden, je hebt elektrische terrasverwarming en terrasverwarming op gas.

Meest sfeervol is een open terraskachel die met hout gestookt wordt. Een soort open haard buiten. Maar zo'n vuur heeft ook zijn nadelen. Je moet dicht bij het vuur zitten om van de warmte te profiteren en hebt natuurlijk te maken met rook op je terras.

 

 

Zie je dit als een nadeel? Dan kun je kiezen voor een terrasverwarmer op gas of elektriciteit. De meeste warmte wordt gegeven door een verwarmer op gas. Een elektrische terrasverwarmer is goedkoper in aanschaf en gebruik dan een kachel op gas. Ook zijn ze veel minder groot. Een elektrische terrasverwarmer hoeft niet groter te zijn dan een lamp, terrasverwarming op gas kun je makkelijk herkennen aan een grote gasbrander onderaan de voet.

Kijk bijde beste online tuinwinkels voor verschillende soorten terrasverwarming tegen heel lage prijzen.

Tags: terras, verwarming