FANtv-nl-logo-mobile

Zitzakken, ook voor buiten

Zitzakken heb je voor gebruik in huis, maar diverse merken maken ook mooie outdoor zitzakken. Deze zitzakken zijn waterproof en kunnen daardoor gebruikt worden in de tuin of op de camping. Heerlijk relaxen op een zitzak in de buitenlucht!

zitzak-buiten

Alleen het bekende zitzak-merk Sit & Joy heeft al tientallen verschillende zitzakken voor in de tuin in het assortiment. Sit & Joy levert de zitzakken in diverse vormen, formaten en kleuren. Je kunt kiezen voor een zitzak waarin je heerlijk weg kunt zakken, maar ook voor een zitzak in kubus-formaat. Deze kubussen staan erg mooi als je er meerdere rond een buitentafel hebt staan en zijn makkelijk weg te bergen omdat ze stapelbaar zijn.

Maar ook andere vormen zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een zitzak in de vorm van een voetbal, in de vorm van een bankje of in de vorm van een peer. Heel comfortabel zitten de zitzakken die de vorm van een stoel hebben en Happy Bubble maakt een heerlijke loungestoel-zitzak.

 

zitzak-tuin

Qua kleur valt er ook veel te kiezen. Je kunt een zitzak in een neutrale grijze of witte kleur, maar ook voor een felle kleur als lichtblauw, paars, roze, groen of rood.

Kijk voor alle mogelijkheden op de websites Zitzak voor Thuis en Zitzakkenshop.

Tags: tuinmeubelen, zitzak