FANtv-nl-logo-mobile

Siësta hangmatten

Ultiem loungen doe je in de kleurige hangmatten van La Siësta. Dit merk brengt prachtige hangmatten op de markt die met de hand worden gemaakt.

Bovendien zijn de materialen waarmee La Siësta hangmatten gemaakt worden biologisch, terwijl het hout uit FSC goedgekeurde bossen komt.

hangmatten

La Siësta hangmatten lenen zich uitstekend voor een heerlijk middagdutje. Wat dat betreft hebben ze de ultlieme naam. Siësta is de Spaanse naam voor het middagdutje zoals dat in warme Mediterrane landen gehouden wordt. Eerst lekker eten en dan rust en ontspannig zoeken, bijvoorbeeld in de vorm van een verfrissend middagdutje in een hangmat.

La Siesta maakt traditionele hangmatten volgens de Zuid-Amerikaanse en Noord-Amerikaanse traditie. De meeste van deze la Siësta hangmatten komen uit Colombia en een aantal speciale hangmatten zijn gemaakt volgens de regels van de Colombiaanse weefkunst!

Hangmat ophangen
Hangmatten kunnen op verschillende manieren opgehangen worden. Met de La Siesta bevestigingssets kunnen de hangmatten aan het plafond, de muur of aan een boom bevestigd worden. Alle hangmatten hebben een oog. Daar kan gemakkelijk een touw of een haak door gestoken worden om hem aan twee takken vast te binden. De Colibri hangmatten van La Siesta worden met touw en bevestigingshaken geleverd!

Hangmat Standaard
Met een hangmat standaard kan er overal een hangmat worden opgehangen. De La Siesta hangmat standaarden zijn stevig en snel in elkaar te zetten. Met een hangmat standaard kan er in de zon gewiegd worden in de hangmat. Is het wat regenachtiger weer? Verplaats de hangmatstandaard naar binnen en geniet binnen heerlijk van de rust in de hangmat.

Tags: tuinmeubelen, hangmat