FANtv-nl-logo-mobile

Hippe inklapbare tuinstoelen

Ooit had iedereen ze in zijn tuin staan, inklapbare tuinstoelen met met een metalen buizenframe. Af en toe zakte er iemand door, en het inklappen kon je een vinger kosten, maar verder waren ze best handig.

En nu zijn ze er weer. Retro en helemaal hip. En veel beter van kwaliteit en veel veiliger dan de oude inklapbare tuinstoelen. Het Franse outdoor- en tuinmeubel-merk Lafuma maakt ze, inklapbare tuinstoelen, ligbedden en andere tuinmeubelen met een metalen frame.

tuinstoelen buizenframe

Lafuma staat bekend om zijn tuinmeubelen en andere artikelen van hoge kwaliteit. Natuurlijk geldt dit ook voor hun inklapbare tuinmeubelen want Lafuma wil zijn goede naam niet te grabbel gooien. Het buizenframe is gemaakt van stevig metaal waardoor de stoelen heel stabiel staan. Vaak zijn de tuinmeubelen ook verstelbaar. Dan kun je zo'n stoel bijvoorbeeld in de relaxstand zetten, maar ook rechtop zetten als je aan tafel op je laptop wilt werken. En natuurlijk zijn deze stoelen in te klappen zodat je ze makkelijk mee kunt nemen naar het strand of naar het bos, en tevens makkelijk kunt opbergen zonder dat deze tuinmeubelen veel plek innemen. Dat geldt niet alleen voor de Lafuma tuinstoelen maar ook voor de Lafuma ligbedden.

Handig. En dan hebben we het design, met hippe kleurtjes. Heel zomers! Kijk bij Lafuma voor meer informatie en de prijzen van deze hippe tuinstoelen.

lafuma tuinstoelen

Over Lafuma
Lafuna is een Frans merk dat spullen voor de camping en voor outdoor activiteiten maakt. Lafuma is al in 193 opgericht en maakte toen uitsluitend rugzakken. Later gingen ze zich echter verbreden en steeds meer verschillende soorten outdoorartikelen maken. Lafuma is een merk dat veel door natuurliefhebbers wordt gebruikt. Het bedrijf hecht dan ook veel waarde aan de natuur en produceert al zijn artikelen milieuvriendelijk.

Tags: tuinmeubelen, stoelen, kamperen

Vergelijkbare artikelen