FANtv-nl-logo-mobile

Zes leuke en handige barbecue-accessoires

Barbecueën kun je net zo uitgebreid doen als je zelf wilt. Je kunt een dure buitenkeuken aanschaffen of ijzeren rek op een paar stenen leggen. Voor wie er wat meer werk van maakt hebben we hier zes leuke BBQ-accessoires.

bbq accessoires

Rösle is een merk dat leuke en handige barbecue-accessoires maakt. Leuke accessoires voor wie meer met zijn barbecue wil doen dan een paar diepvries-hamburgers opwarmen.

Alle informatie over de genoemde barbecue-accessoires is te vinden bij FonQ.

Hamburgerpers: Maak bijvoorbeeld je eigen hamburgers voor de barbecue. Geen hamburger is zo lekker als een homemade hamburger. Lekker vers, en met de vorm en dikte die jij wenst. Met een goede hamburgerpers is het maken van de ideale hamburger een fluitje van een cent.

hamburgerpers

Hotdogrek: Verse zelfgemaakte hamburgers zijn heerlijk maar natuurlijk wil je ook worst op de barbecue. Dunne worsten vallen echter vaak door het rooster. Om dit te voorkomen kun je een hotdogrek gebruiken. Met het Rösle hotdogrek kun je zonder gevaar vijf worsten tegelijk grillen en draaien.

Marinadespuit: Marinade gaat vaak verloren tijdens het draaien op de barbecue. Met de Rösle marinadespuit kun je de marinade echter inspuiten. Zo verlies je het niet. En na gebruik kan deze spuit gewoon in de vaatwasser. Heel handig!

Aardappelsnijder: Gepofte aardappel erbij? Met de Rösle aardappelsnijder deel je deze zo in acht perfecte gelijke stukken. Ook voor het snijden van appels en peren.

Barbecue bekers: Warme dranken van de barbecue? Met de Rösle barbecue bekers kan dat. Deze zijn hittebestendig tot wel 400 graden Celsius. Je koopt ze in sets van twee.

Barbecue schenkkan: Dit kan ook met een schenkkan voor op de barbecue. Rösle maakt hem.

Kijk voor de prijzen en andere informatie over deze BBQ-accessoires bij de bovengenoemde link.

Tags: barbecue