FANtv-nl-logo-mobile

Inrichten van een dakterras

Op een balkon kun je al snel van een stralend zonnetje genieten. Met balkon- en terrasplanten creëer je bovendien een eigen vakantieparadijsje.
Frisse en kleurrijke planten beleef je dat vakantiegevoel nog eens extra en dat gewoon bij je thuis. De keuze aan balkon- en terrasplanten is enorm. Wanneer je ze in mei al neerzet, heb je er extra lang plezier van.


Er zijn veel kleuren en soorten. Van de roze fuchsia en witte struikmargrieten tot de blauwe lobelia en oranje afrikaantjes. Het maakt niet uit welke kleur je voor je balkon of dakterras gebruikt. Er zijn altijd bloeiende planten die erbij passen.
Op een Klassiek balkon en terras horen hanging baskets, uitbundige bakken met bijvoorbeeld petunia of geraniums in thuis. Als je kiest voor terracotta potten en manden dan krijgt de ruimte ook al meteen een cottage-achtige uitstraling. Ook als je balkon niet de hele dag in de zon ligt, kun je er toch iets moois van maken. Vlijtig liesje en begonia zijn er in veel verschillende tinten. Je moet wel rekening houden met de ligging van je balkon en of er veel wind is.


Voor het dakterras zijn onderstaande producten gebruikt.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl