FANtv-nl-logo-mobile

Een vrolijke budgettuin

Voor het aanleggen van een tuin hoef je geen ruim budget te hebben. Met het hergebruik van bestaande middelen en tweedehands spulletjes heb je een echte budgettuin!

Bij het ontwerp van deze tuin lieten we ons inspireren door de vrolijke kleuren in het huis van de bewoonster. Tweedehands spullen gecombineerd met tinten, zoals rood, oranje en paars bepalen het interieur.

De vrolijke gekleurde tegeltjes op de bestrating en schutting creëren aparte vlakken in de tuin. De bestaande eettafel is behandeld met teakolie en ziet er ook weer uit als nieuw.

De accessoires en kastjes komen bij de kringloopwinkel vandaan. Zo zie je dat je met bestaande middelen en vrolijke kleuren een echte jaren zeventig tuin kunt aanleggen.

Het huiskamer gevoel is doorgetrokken naar buiten. Het resultaat is een echte jaren zeventig tuin. De kosten zijn binnen de perken gehouden door hergebruik van oude materialen. In de tuin lagen al koppelstones. Deze zijn omgedraaid en opnieuw gelegd. De stenen lijken weer als nieuw. De varens en vlinderstruik hebben een nieuwe plek gekregen en de coniferen haag is doorgetrokken.

 

Tags: tweedehands

Vergelijkbare artikelen