FANtv-nl-logo-mobile

Maak een kerstentree

De entree is het visistekaartje van jouw woning. Nu de feestdagen in aantocht zijn een prima gelegenheid om een echte kerstentree te maken. Wij laten je zien hoe!

De kerstsfeer begint bij de voordeur. De kans om de entree aan te pakken en we gaan meer doen dan een paar kerstkransen ophangen.

 

 

De ingang van de entree is iets smaller gemaakt. Aan beide zijden staat een flinke Photinia in de volle grond. De entree is ook van binnen 'groen' gemaakt. Bij de deur staan twee kleine potten met een kerstboom. Langs de muur hebben we drie grote potten met skimmia's neergezet. Aan beide zijden van de entree staat een korte haag van prunussen.  Bij de kerstsfeer mogen natuurlijk de kerstkransen niet ontbreken. Deze zijn gemaakt van materiaal uit de tuin. Om nog meer sfeer te creëren hangt er netverlichting langs de ramen.

 

 

Ook is er een houten constructie gemaakt met een vlechtwerk van linten in verschillende tinten. Het geheel vormt een Burberry motief tegen de wand Tot slot is de tafel in gedekt in kerstsfeer en het feest kan beginnen!

Tags: kerst, kerstdecoratie