FANtv-nl-logo-mobile

Een badkamertuin

Na weken van onder andere bestraten, voegen en schilderen is deze tuin eindelijk af. Het resultaat is een buitenkamer met als blikvanger een echte badkamer!

Deze standaard nieuwbouwtuin met doorsnee schutting en saaie bestrating had meer weg van een zandbak dan een tuin. De warme en moderne sfeer van de huiskamer is naar buiten doorgetrokken.

Gestuukte wanden

De gestuukte wanden doen je denken aan echte muren. Deze hebben een zandkleur gekregen, waardoor een mediterrane sfeer ontstaat. En de wand die dwars de tuin in komt, zorgt voor spanning omdat hij je zicht onderbreekt.


Gekozen is voor natuurstenen bestrating (mongolian slate) met tegels van 60 x 60 cm. Dit is een rustieke tegel met verschillende kleurtinten. De badkamer is betegeld met vrolijke mozaïektegels die qua kleurstelling prima passen bij de bestrating.

De beplanting zorgt voor kleur en leven in de strakke tuin. Als afscherming voor de badkamer is een taxushaag geplant. De natuurlijke en rustige sfeer komt terug in de lounge tuinset en de potten. De Australische accessoires maken de buitenkamer af.

Bekijk de foto's bovenaan deze pagina voor het eindresultaat.

Vergelijkbare artikelen