FANtv-nl-logo-mobile

De puntjes op de i

Liesbeth en Arian hebben een leuke tuin. Alleen zijn er een paar dingen die ze niet handig vinden. Langslopende mensen kunnen bijvoorbeeld zo in tuin van het stel kijken.Om dit op te lossen moet er een hogere schutting worden geplaatst. Maar omdat de tuin aan de straatkant ligt mag er geen 1.80 meter hoge schutting worden geplaatst. Om dit creatief op te lossen maken we plantenbakken met bamboe. Dit bamboe zorgt dan voor een groene erfafscheiding waar niemand doorheen kan kijken.


  


Kastanjehout
De andere schutting in de tuin is te donker. Daarom wordt er van kastanjehout (een lichte houtsoort) een erfafscheiding gemaakt. Dit ziet er lekker ruig en natuurlijk uit, maar er zit veel ruimte tussen de paaltjes. Om ervoor te zorgen dat de buren niet in de tuin kunnen kijken gebruiken we heidematten. Hierdoor wordt de erfafscheiding ook echt een afscheiding.


Staptegels
Om het gras er weer mooi groen uit te laten zien, hebben we het vervangen. In het gras zaten staptegels en die wilden de bewoners graag houden. We hebben daarom nieuwe tegels gemaakt met de handafdrukken van de kinderen er in. De kinderen krijgen een nieuw speeltoestel, waardoor de tuin nog leuker wordt.


  


Zon in de tuin
In de hoek van de tuin zit een plek die op dit moment niet goed gebruikt wordt. Juist op de plek waar de zon schijnt, staat een enorme barbecue. Zonde natuurlijk. Daarom halen we de barbecue weg en zetten we daarvoor in de plaats een mooie loungebank. Op deze manier kunnen ze weer lekker van de zon genieten (zolang het kan).


  

Vergelijkbare artikelen