FANtv-nl-logo-mobile

Vallende eikels in de tuin

Mooie bomen die eiken, alleen jammer van al die eikels die uit de bomen vallen. Hierdoor komen er een hoop deuken in de auto van de bewoners van deze tuin.


De eik die al deze problemen veroorzaakt is al heel erg oud en eigenlijk willen de bewoners hem niet kwijt. Vooral in de herfst is het eikelprobleem groot. Robin moet dan zijn auto ergens anders parkeren, omdat er dan niets van overblijft. En laat nou net auto's zijn grote liefde zijn.Net
Om dit probleem op te lossen komt er een carport in de tuin waarboven de bewoners in de risicoperiode een net kunnen spannen. De auto kan dan gewoon in de tuin en de mooie eik kan gewoon blijven staan. Het gras dat eerst in de tuin lag, vergde veel onderhoud. Ook ontstonden er veel gele plekken door dat er vaak een auto op stond. Om hier geen last meer van te hebben, komt er grind in de tuin.


Terras
De bewoners vinden het leuk om lekker op het terras zittend een kopje thee of koffie te drinken. Vooral in het voorjaar is het met de zon erbij erg lekker in de voortuin. Daarom komt er een rond terras aan de voorkant. Om het wat gezelliger te maken komen er buxussen rond het terras te staan met verder naar achteren Hortensia's. Aan de achterkant van het huis komen Rhododendrons.


In de video zie je hoe de aanleg in zijn werk gaat, en in het fotoalbum zie je het eindresultaat.

Vergelijkbare artikelen