FANtv-nl-logo-mobile

Een boomhut in de tuin

John en Linda woonden eerst op een bovenwoning in Amsterdam. Omdat ze de tuin toch wel misten zijn ze hebben hun mooie woning ingeruild voor naar een huis met een tuin.

De afgelopen tijd hebben John en Linda besteed aan het verbouwen van hun huis. Nu het helemaal naar hun smaak is, kan eindelijk de tuin gebeuren. Dit doen ze niet zelf, daarvoor hebben ze een hovenier gebeld.


     


Borrelen en tafelen
De bewoners willen graag een strakke voortuin waar ze samen met vrienden in kunnen loungen, borrelen en tafelen. Daarom komt er een terrasje met plaats voor een loungebank en een tafel. Voor hun driejarige dochter Sophie moet er ook ruimte zijn. Daarom komt er een grasveld in de tuin.

Spelen in de boomhut
De grote Berk die al in de tuin staat, blijft staan. Om het dochtertje van John en Linda een plek om te spelen te geven, wordt daaromheen een boomhut gebouwd. Hier kan Sophie samen met haar vriendjes en vriendinnetjes spelen, terwijl John en Linda alles in de gaten kunnen houden.


     

Kijk bij de foto's hierboven hoe de boomhut geworden is. Misschien geeft het je inspiratie voor het maken van een eigen boomhut.

Tags: kinderen, boomhut