FANtv-nl-logo-mobile

Een windwijzer in je tuin

Waar komt de wind vandaan? Met een windwijzer in je tuin weet je dat ieder moment van de dag. Bovendien staat zo'n wijzer erg leuk.


Directtuin is een online winkel waar je een keuze kunt maken uit een uitgebreid assortiment aan windwijzers. Deze zijn gemaakt van aluminium of messing, en je hebt als koper de keuze uit een groot aantal aangebrachte figuren. De beroemde weerhaan natuurlijk, maar er zijn ook windwijzers de met afbeelding van een ander dier of bijvoorbeeld een koets of een boot.De afbeeldingen staan op een pijl die zo geconstrueerd is dat deze met de wind meedraaien. De punt van de pijl geeft exact de richting aan waar de win heenwaait. Onder de pijl bevindt zich een niet draaiend liggend kruis dat aangeeft waar het noorden, westen, zuiden en oosten zich bevinden. Mits je de wijzer natuurlijk goed geplaatst hebt.


En het is natuurlijk ook belangrijk dat je de windwijzer plaatst op een plek waar de wind ongestoord van alle kanten kan waaien. Het dak van de schuur kan daarvoor heel geschikt zijn.


Kijk hier voor het assortiment windwijzers 

Vergelijkbare artikelen