FANtv-nl-logo-mobile

Online kamerplanten kopen (met kortingscode)

Home Meets Nature is een unieke webwinkel. Hier koop je kamerplanten en tuinplanten direct van de kweker. Vooral op het gebied van kamerplanten is het bijzonder dat je online direct van de kweker koopt.

Achter de website zit een kweker uit Naaldwijk die de meeste kamerplanten zelf kweekt. Wat ze niet zelf voorradig hebben wordt bij collega-kwekers uit het Westland betrokken. Zo weet je zeker dat je verse kamerplanten van de kweker koopt.

kamerplanten-online-kopen

Naast kamerplanten levert Home Meets Nature ook tuinplanten, speciale planten voor kantoren, bloempotten en plantenbakken.

Naast gewone planten hebben ze speciaal voor kantoren ook hydroplanten. Hydroplanten zijn opgekweekt in Hydrokorrels en hebben zogenaamde waterwortels. Hierdoor hebben deze planten nauwelijks verzorging nodig.

Ook op het gebied van buitenplanten heeft Home Meets Nature een groot aanbod. Hieronder bevinden zich ook klimplanten, kuipplanten, waterplanten en fruitplanten. Ook in plantenbakken en bloempotten is er een ruime keus, met metalen, kunststof en keramieken potten. Al dan niet met een drainage systeem.

Kortingscode
Tijdelijk ontvang je bij Home Meets Nature 10 euro korting op het hele assoriment.

Kijk voor de kortingscode op de Home MeetsNature website.

Vergelijkbare artikelen