FANtv-nl-logo-mobile

Beste winkels voor tuinplanten

Voor tuinplanten kun je in ieder tuincentrum terecht. Maar als je gericht op zoek bent naar een bepaalde plant, boom of struik zal je zien dat deze lastig te vinden is. Gelukkig zijn er heel grote online tuinwinkels waar je terecht kan voor alle soorten planten en bomen.

Bovendien zijn deze online tuinwinkels vaak heel voordelig. Niet zelden koop je de planten, bomen en struiken namelijk direct van de kweker. Hieronder een overzicht van de beste online tuinwinkels voor bomen, struiken en andere tuinplanten.

winkel tuinplanten

Tuincentrum Bakker
Tuincentrum Bakker verkoopt alle soorten planten, bloemen en bomen. Ook in de vorm van bloembollen en zaden.

Tuinexpress
Een heel groot online tuincentrum dat niet alleen meubels, gereedschap en tuinaccessoires levert maar ook bomen, struiken, bloemen en planten.

Tuinplant
Meer dan 15.000 plantensoorten, van grote bomen tot kleine plantjes. Alles van hoge kwaliteit. Alles, ook bomen, worden in heel Nederland en Belgie thuisbezorgd. Kijk hier als je online planten of bomen wilt bestellen.

De Wilde
De Wilde is van oorsprong een rozenkwekerij, maar naast rozen koop je er ook andere planten, heesters en hagen. De Wilde is één van de grootste online aanbieders van planten in Europa.

Warentuin
Alles voor de tuin en vijver. Van planten en bollen tot tuinmeubels, barbecues, meststoffen, tuingereedschap, potten, tuinverlichting en veel meer. Met laagste prijs garantie. Gratis bezorgd vanaf 20 euro. 

De Oosteinde Online
Nog zo'n groot online tuincentrum met tuinmeubelen, vijverbenodigdheden, planten, zaden, bloembollen, meststoffen, bestrijdingsmiddelen, tuingereedschap, bloempotten en andere tuinartikelen. Alles snel gratis geleverd (vanaf 20 euro). Scherpe prijzen!

Tags: Winkel-overzicht, planten, bloemen,, bomen