FANtv-nl-logo-mobile

Weg met bladluis en andere insecten

Je kent het wel, je hebt een mooie plant en plotseling zit deze onder de bladluis of andere nare insecten. Je ziet de bui al hangen; weggooien. Niet doen, nu is er de Provado Insectenpin.De Provado Insectenpin steek je eenvoudig in de potgrond bij de wortels van de plant. Iedere keer als je de plant water geeft, scheidt de pin een werkzame stof af. Deze stof wordt door de wortelen van de plant opgenomen en in het sapstroom verspreid.


De bladluis is een zuigend insect en voedt zich normaal met deze sappen. Als de plant met Provado Garden is behandeld, maken de insecten dus geen schijn van kans meer om de plant aan te tasten. De stof werkt gemiddeld vier tot zes weken.


Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen en ook daarvoor is de Provado Insectenpin geschikt. Door de Insectenpin in de pot te steken voordat de plant last krijgt van insecten, wagen de parasieten zich niet meer in de buurt van je mooie plant. De Provado Insectenpin heeft overigens een dubbele werking, naast de antistoffen voor insecten, geeft de pin ook nog een groeistimulans aan de plant en zorgt voor diepgroene bladeren.


Kijk voor meer informatie op de website van Bayer


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl