FANtv-nl-logo-mobile

Houtdecor Glans, watergedragen hoogglanslak

Is het tijd om het tuinhuisje, de schutting of het konijnenhok van een flitsende kleur te voorzien, dan kun je Houtdecor glans van Hermadix gebruiken.


Dit is een watergedragen hoogglanslak voor binnen en buiten. Je kunt de lak toepassen op (gereinigde en geschuurde) bestaande met alkydharsverf geschilderde ondergronden.

Het is een gemakkelijk verwerkbaar product met een uitstekende vloei. De lak geeft een fraaie, hoogglanzende afwerking met een lange levensduur. Houtdecor glans is verkrijgbaar in kleuren, zoals saphire green, sandstone yellow, imperial blue en castle red. Zit je kleur er niet bij? Geen probleem de verf kan met de kleurenmengmachine in elke gewenste kleur worden gemaakt.Houtdecor Glans is speciaal ontwikkeld als vervanging van oplosmiddel houdende lakverven en kan worden gebruikt door zowel de vakman als de doe-het-zelver. Met de uitbreiding in het watergedragen assortiment wordt tegemoet gekomen aan het toenemend gebruik van glansverven voor buitenschilderwerk. In vervolg heb je een mooi glanzend konijnenhok in een trendy kleur.

Vergelijkbare artikelen