FANtv-nl-logo-mobile

Snoeien op veilige hoogte

Eén keer in de zoveel tijd moeten bomen worden gesnoeid. Hoe kom je hier op een eenvoudige manier bij, zonder gevaarlijke snoeipraktijken op een ladder?Werken met een ladder brengt veel risico's met zich mee, ook al ben je nog zo voorzichtig. Met de universele talent multi-star kun je in vervolg veilig snoeien. Met de tot 4 meter uitschuifbare vario-steel kun je hoog reiken.


WOLF-Garten heeft vele nuttige gereedschappen die je eenvoudig op de lange multi-star vario-steel kunt klikken. Zo bereik je een hoogte van wel 5.70 m waarop je veilig en handig kunt werken. Alle gereedschappen van de multi-star serie kun je op de vario-steel klikken. In deze serie heb je onder andere:


De multi-star Boomschaar Profi
Voor nauwkeurig snoeien van takken in elke groeirichting. De gunstige krachtoverbrenging van het 4-voudige katrol garandeert een perfect snoeiresultaat bij takken tot een doorsnee van maximaal.


Multi-star Vario-Beugelzaag
Dit gereedschap is ideaal voor nauwkeurig en eenvoudig zagen van moeilijk bereikbare takken. Het vervangbare, fijne zaagblad kun je 360 graden draaien en is ook geschikt als handzaag.


De multi-star steel heb je in twee verschillende lengtes. De multi-star vario steel (ZM-V4) is tussen de 220 en 400 cm lang en de ZM-V3 heeft een lente tussen de 170 en 300 cm.

Vergelijkbare artikelen