FANtv-nl-logo-mobile

Een eigen speeltuin in de tuin

Kinderen willen graag buitenspelen. Nu hoeven ze niet meer naar de speeltuin om de hoek, want met de kinderproducten van Hillhout creëer je je eigen speeltuin in de tuin.

Een duikelstang, kinderschommel met een of twee schommels, zandbak of kleuterhuisje het kan allemaal in de tuin. Een speelhuisje in de tuin doet het altijd goed. Dit kleuterhuisje is om te bouwen tot de 'Villa kakelbond' van Pippi Langkous. En welk kind wil er nu niet spelen in de villa van Pippi? De aanbouwset voor de villa bestaat uit twee raamluiken, een deur, een veranda en een boekje met knutseltips voor de villa. De aanbouwset Villa Kakelbont is gemaakt van onbehandeld hout. De set is niet geschikt om permanent buiten te laten staan. Berg na het buitenspelen de spullen netjes op. Zo hebben de kinderen langer plezier van het huisje.

 

   

 

Naast speelhuisjes kun je bij Hillhout ook kiezen uit vele zandbakken. De zandbak met zitdeksel zorgt voor veel plezier. Het is een stevige bak en als je de deksel opklapt heb je twee handig zitjes. Het is een eenvoudig te monteren bouwpakket.

Er zijn nog veel meer toestellen voor de kleintjes. Alle Hillhout kinderproducten zijn CE genormeerd, dat betekent dat ze extra veilig zijn voor kinderen. Want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Kijk voor het mooiste houten speelgoed bij Buitenspeelgoed.com

 

Vergelijkbare artikelen