FANtv-nl-logo-mobile

Open en toch veilig

Houd je van privacy, maar wil je ook het groen buiten je tuin kunnen zien? En kies jij voor een erfafscheiding die mooi, stevig en gemakkelijk te plaatsen is? Dan is dit iets voor jou!Heb je liever geen schutting omdat het je uitzicht bederft? Zijn betonplaten met klimplanten geen optie omdat je het niet mooi vindt? Kost het te veel tijd om de afscheiding te plaatsen of denk je dat twee linkerhanden hebt? De Bekafor Classic is de oplossing.


Modern klassiek design
De Bekafor Classic is een afrasteringspaneel gemaakt uit verzinkt en geplastificeerd staaldraad. Hierdoor is de erfafscheiding niet alleen erg sterk, maar past het door het modern klassieke design in elke tuin. Bovendien zijn de panelen er in twee verschillende kleuren: groen en antraciet en zijn de panelen verkrijgbaar in verschillende hoogtematen (van 63 cm tot 203 cm).Eenvoudig plaatsen
De paneelafrastering staat meteen gespannen en heeft geen onderhoud nodig. Hierdoor is het is erg eenvoudig om de Bekafor Classic zelf te plaatsen. Wil je een poort bij de erfafscheiding? Ook dat is mogelijk met Bekafor Classic.


Privacy
Wil je buiten de tuin kunnen kijken, dan is het mogelijk de panelen open te laten. Maar ook als je dit niet wilt is Bekafor Classic ook een goede oplossing. De panelen zijn zeer geschikt voor begroeiing met klimplanten en om direct een gesloten afrastering te maken kun je Collfort houten latten in de mazen van het paneel schuiven. Je hebt nu een dichte erfafscheiding die er niet alleen mooi uit ziet, maar die ook erg gemakkelijk te plaatsen is.


Op de Bekafor Classic wordt een garantie van tien jaar gegeven.

Vergelijkbare artikelen