FANtv-nl-logo-mobile

Geen katten, slakken en onkruid in de tuin

Stel je hebt een leuke tuin maar katten uit de buurt woelen je planten los en slakken vreten de planten juist op. Wat moet je doen om te zorgen dat dit in vervolg niet meer gebeurt?


Een oplossing voor dit probleem is Terra d'Or van Naturado. Terra d'Or is een 100% natuurlijk organisch product van de cacaoplant en door zijn unieke samenstelling zowel geschikt voor professionele toepassing als voor particulier gebruik. De cacaodoppen zijn geschikt voor praktisch alle gewassen en elke grondsoort.

Onkruid bestrijden
Terra d' Or bevat veel spoorelementen, die de groei en bloei van je planten bevorderen. Vanwege het vele ijzer in dit product gaat het mosvorming tegen en geeft het een natuurlijk groene kleur aan je planten. Je hoeft niet meer op je knieën onkruid te wieden of met chemische middeltjes aan de slag. En het houdt ook nog slakken en katten uit je tuin.Verder bevatten de doppen borax en dit is weer goed tegen wortelrot. Verder reguleert terra d' Or de vochthuishouding, de bodem heeft geen last van snelle uitdroging en gedurende droge periodes blijft de groei in stand zonder dat je veel hoeft te sproeien. Tijdens hevige regenval zorgt het voor een goede drainage.
Drie tot vier centimeter
De doppen moet je strooien en zorg dat je een laag aanbrengt van zo'n 3 tot 4 cm. Besproei het daarna goed, zo voorkomen je wegwaaien en de doppen verbinden zich tot een poreuze laag.


Eventuele schimmelvorming is een natuurlijk verteringsproces en verdwijnt na enige tijd vanzelf. Na ca. 1 jaar kan over de restanten direct een nieuwe laag worden aangebracht. En omdat het overblijft bij het maken van chocolade is het dus puur natuur!

Vergelijkbare artikelen