FANtv-nl-logo-mobile

Tuindecoratiebeits: Kleurrijke bescherming

De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van de woonkamer. Daarom wordt in de tuin steeds meer kleur toegepast. Tuindecoratiebeits van Hermadix is dan ook een ideaal product! Tuindecoratiebeits is watergedragen en vervaardigd op basis van natuurlijke olie. Het is een sterke en gemakkelijke te verwerken beits, die bovendien geurarm en minder belastend is voor het milieu. De tuindecoratiebeits is speciaal geschikt voor geïmpregneerd tuinhout. Meestal is dat het wat grovere hout waar onder andere schuttingen en pergola's van gemaakt zijn.

Eigentijdse kleuren
De beits is er in vele decoratieve transparante kleuren. Haal bijvoorbeeld de zuidelijke sfeer in jouw tuin met één of meer zonnige Toscaanse tinten uit de collectie. Achter klinkende namen als Menta Verda, Primavera Verda, Limone, Violetto, Nero en de tweenieuwe grijstinten Slate en Pebble gaan eigentijdse kleuren schuil. Je kunt mooie kleurrijke combinaties maken voor in de tuin. Het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en het krijgt een langdurige bescherming.

Natureltinten
Met de traditionele houttinten in tuindecoratiebeits kunt je het hout weer z'n oorspronkelijke kleur en uitstraling teruggeven. Als je dat regelmatig doet, dan ben je er van verzekerd dat je heel lang plezier hebt van jouw kostbare tuinhout. Tenslotte is er ook nog tuindecoratiebeits in blank (kleurloos); deze kwaliteit dient regelmatig (bij voorkeur jaarlijks) behandeld te worden.

 

Tags: Beits

Vergelijkbare artikelen