FANtv-nl-logo-mobile

Gemakkelijk snoeien en knippen

Om een buxus in vorm te snoeien kun je een heggenschaar gebruiken. Dat gaat snel, maar voor mooie vormen is die niet geschikt. Je kunt dan beter de Accu Buxusschaar 'BS 80 plus' gebruiken.


Door de lange messen is een heggenschaar niet echt wendbaar en nauwkeurig. De Accu Buxusschaar 'BS 80 plus' van WOLF-Garten is dat wel. Hij is klein, nauwkeurig, wendbaar en daardoor een ideaal alternatief voor iedereen die niet 'met de hand' wil snoeien.

Dankzij de vernieuwde techniek van de accu, een lithium ionen accu, heeft de accuschaar een grote vermogen, is hij lichter, duurzamer en duurt het opladen slechts een uur. Opgeladen kan de buxusschaar tachtig minuten gebruikt worden om zonder snoer en zonder handmatige inspanning een heg te 'scheren'.


Draaibaarheid
De accuschaar onderscheidt zich van andere scharen door de draaibaarheid van het mes. Deze is 180 graden draaibaar in vijf standen. Hierdoor werk je altijd in de ideale houding ongeachte de vorm van het mes. Je pols en elleboog worden daardoor minder belast. De tweezijdig geslepen messen zorgen voor een nauwkeurig snoeiresultaat.


Grasmes
Zonder gereedschap kun je de buxusschaar ook ombouwen tot grasmes. Voor het gebruik als graskantenschaar geven de wietjes en de telescopische steel extra gebruiksgemak en comfort.


RA-X tuinschaar
Ben je na het snoeien nog een takje vergeten? Pak dan de RA-X tuinschaar. Deze tuin- en huishoudschaar is vervaardigd uit hoogwaardig, roestvrij edelstaal en knipt probleemloos door bloemstelen, dunne twijgen maar ook papier of stof. Met de aparte draadsnijder knip je zelfs koperdraad. Door het softgrip handvat ligt de RA-X tuinschaar heerlijk in de hand. De gepatenteerde lagering van de messen garandeert de juiste instelling van de schaar.

Vergelijkbare artikelen