FANtv-nl-logo-mobile

Makkelijk verven door alkydhars

Kan jouw tuinhout wel een kleurtje gebruiken? Hermadix Houtdecor is milieuvriendelijk, verft gemakkelijk en bevat een stuk minder schadelijke stoffen dan normale verf.


Hermadix Houtdecor is een verfbeits op basis van watergedragen alkydhars. Dat is een bindmiddel wat vaak in traditionele verf wordt gebruikt. Ook zorgt alkyd ervoor dat de verf goed hecht op de ondergrond waarop je het verft. Hierdoor krijg je een mooier resultaat en verf je nog gemakkelijker!

Milieukeur
Er zitten geen oplosmiddelen, lood of cadmium in Hermadix Houtdecor. Hierdoor ruikt het een stuk minder sterk en is de verf ook goed te gebruiken als je zwanger bent. Hermadix Houtdecor is zelfs de eerste verf in Nederland die het Milieukeur mag dragen. Dan weet je dus zeker dat het milieuvriendelijk is.


Optimale houtbescherming
Maar de alkydhars zorgt ook voor een optimale houtbescherming. Zo is indringing en verankering van de beits erg goed en geeft Hermadix Houtdecor een uitstekende bescherming tegen nadelige invloeden van weer, wind en regen. Je kunt de verfbeits gebruiken op grenen, vuren of met alkydharsverf geschilderd hout. Wil je een andere houtsoort verven met Houtdecor? Probeer dan eerst een klein stukje uit en kijk hoe het opdroogt.


Houtdecor is heel gemakkelijk binnen en buiten te gebruiken. Het beschermt en verfraait hout als de beste traditionele beits met alle positieve eigenschappen van een moderne watergedragen verfbeits. Je kunt Hermadix Houtdecor verkrijgen in allerlei transparante en dekkende kleuren.

Vergelijkbare artikelen