FANtv-nl-logo-mobile

Strepen en banen op je grasveld

Ben jij een echte gazonliefhebber en wil jij ook van die banen en strepen op je grasveld? Met de kooimaaier is het namaken van een voetbalveld een fluitje van een cent.Die grasmaaier, de TC32L van Wolf-GARTEN, is in feite de meest eenvoudige onder de grasmaaiers, maar juist voor de echte gazonliefhebber onontbeerlijk. Met een kooimaaier krijg je die mooie geschoren grasmat, zelfs met strepen of blokken, zoals bij een voetbalveld.Vroeger
Weet je nog dat het vroeger erg veel kracht kostte om je grasmaaier vooruit te duwen? Veel mensen kochten daarom andere (elektrische) grasmaaiers, waarmee ze helaas dat mooie patroon niet konden maken. Maar nu zijn die maaiers niet meer nodig. Ook maaiden de oude grasmaaiers het gras gewoon kort. Nu kun je precies kiezen hoe hoog het gras moet worden. De TC32L heeft vijf verschillende maaihoogte-instellingen van 1,8 tot 4 centimeter.


Vrijlopende messentechniek
De nieuwe kooimaaiers hebben een vrijlopende messentechniek, dit betekent dat de messen (messenkooi en ondermes) elkaar nauwelijks raken. Hierdoor maken ze veel minder lawaai en kost het minder inspanning om je gazon te maaien. Ook is de kooimaaier hierdoor een echte precisiemaaier. Preciezer maaien dan met de kooimaaier, is bijna niet mogelijk.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl