FANtv-nl-logo-mobile

Laat je planten niet uitdrogen!

Uitdroging is één van de grootste vijanden van je planten tijdens de zomermaanden. Met Asef Osmocote potgrond wordt het water gelijkmatig verdeeld, zodat de plant minder snel uitdroogt.


Het is erg belangrijk dat een potplant extra voedingsstoffen toegediend krijgt. Omdat een plant in een pot niet bij al die voedingstoffen in grond kan, mist hij een hoop noodzakelijke voedingsstoffen. Door de plant in de pot bij te mesten, kun je hem een handje helpen.


Gelijkmatig verdelen
De Asef Osmocote potgrond is zodanig samengesteld dat het water, dat valt of dat je geeft, gelijkmatig verdeeld wordt. De plant kan dus water uit de grond opnemen als hij dat nodig heeft. En de grond zal minder snel uitdrogen. Tijdens de zomermaanden is uitdroging zelfs een van de grootste vijanden van je plant.


Oscomote-meststof
Met de Osmocote potgrond van Asef hoef je de plant gedurende de zomer geen voeding meer te geven. Dit komt omdat er Osmocote-meststof in de potgrond zit. Dat is mest die precies op het moment vrij komt als de plant het nodig heeft. Doordat de voeding langzaam vrij komt spoelt hij ook niet uit. Dat kan gebeuren als je bijvoorbeeld direct na het bijvoeden de plant water geeft. De voedingsstoffen spoelen dan met het water weg. En dat is zonde!


RHP Consumer keurmerk
Asef Osmocote potgrond heeft het RHP Consumer keurmerk. Hij voldoet dus aan de laatste eisen op het gebied van milieu, veiligheid en zuiverheid. Dit houdt in dat de productie en het vervoer het milieu zo min mogelijk belasten. De grond is vrij van ziekten en chemische stoffen. Ook zitten er vrijwel geen zaden van plantjes waar je helemaal niet op zit te wachten in de grond. Dus de plant die jij er in zet is ook de enige plant die er zal groeien!


Tip: Alles voor de tuin koop je goedkoop bij TuinGoedkoop.

Vergelijkbare artikelen