FANtv-nl-logo-mobile

Origineel en creatief in de tuin

Een perfecte mix van natuurlijke materialen en een strakke belijning. Dat is de trendy bijdrage die Betafence met de Gabion Box levert aan de hedendaagse tuin.De Gabion Box is een absoluut originele vormgever met tal van toepassingsvarianten! Je kent ze vast van hun oorspronkelijke toepassing in de wegen- en waterbouw. De stevige en natuurvriendelijke schanskorven aan de kant van de weg die bestuurders in rotsachtige gebieden een veilige doorgang verlenen. Sinds kort hebben ook tuinliefhebbers de decoratieve mogelijkheden van deze schanskorven ontdekt. Er zijn eindeloos veel toepassingen met één gemeenschappelijke troef: een aparte uitstraling voor elke tuin.


Alles is mogelijk
Met de Gabion Box maak je in een handomdraai muurtjes in een strakke Japanse tuin, een zitbank aan de waterkant, een moderne plantenbak of gecombineerd met blauwe hardsteen zelfs een mooie tuintafel.


  


Van terras tot gazon
De Gabion Box is een stabiele korf in gelast gaas die je vult met de stenen van jouw keuze. Hierdoor is geen enkele schanskorf hetzelfde en bovendien verander je met een nieuwe inplanting van de korven steeds weer het uitzicht van je tuin. Of de Gabion Box nu dienst doet als bodemversteviger, als indelingselement van je gazon of als buitengewoon terrasmeubel, het kan allemaal.


De Gabion Box is er in twee varianten en wordt zodanig voorgemonteerd dat iedereen er creatief mee aan de slag kan. De flexibiliteit van de schanskorven is de basis voor je grenzeloze fantasie. Verschillende korven naast of op elkaar, gevuld met grote of kleinere stenen, in een uniforme kleur of een aan de omgeving aangepaste schakering. Decoratieve vrijheid voor alle windstreken!

Vergelijkbare artikelen