FANtv-nl-logo-mobile

Houd je gazon strak

Met een grasmaaier kun je niet bij alle hoekjes en randen van het gazon komen. Met een Wolf-Garten trimmer blijven er geen grassprietjes meer staan.Een trimmer moet op moeilijke plaatsen komen en dient zich letterlijk “in bochten te wringen”. Daarom is het belangrijk dat deze in diverse posities in te stellen is. De WOLF-Garten trimmer GT 845 is op diverse manieren instelbaar zodat deze zich aanpast aan de maaiomstandigheden en aan de gebruiker.


Overal trimmen
De trimmer is ideaal rondom bomen, naast de border of langs het terras is. De GT 845 is een geluidsarme trimmer. Deze is uitgerust met een kantelfunctie waardoor moeilijk toegankelijke plaatsen eenvoudig te bewerken zijn.


Verstelbaar
Let bij tuinieren sowieso altijd op je werkhouding. Je wilt immers van je tuin blijven genieten en er geen rug- of gewrichtsklachten aan over houden. Om steeds in de ideale houding, rechtop, te kunnen trimmen, is zowel de telescopische steel als de handgreep verstelbaar, zodat je de trimmer aan je lichaamslengte kunt aanpassen.Voordelen
Maar deze trimmer heeft nog meer voordelen. We zetten ze even op een rijtje:  • Krachtige motor (450 watt) en een dubbeldradige spoel, waardoor deze rustig werkt en je aanzienlijk minder trillingen voelt. Dat is beter voor pols en elleboog.

  • De maaikop kan door middel van het indrukken van de gele knop aan de zijkant in diverse standen geplaatst worden.

  • De wieltjes kun je omhoog of omlaag schuiven. Op deze manier bepaal je de lengte van het afgesneden gras.

  • Om ervoor te zorgen dat alleen het gras getrimd wordt, kan de trimmer uitgerust worden met een planten-beschermbeugel.

Met de trimmer GT 845 heb je in vervolg mooie graskanten

Vergelijkbare artikelen