FANtv-nl-logo-mobile

Goed snoeiwerk en een creatieve geest

In veel tuinen is de buxus terug te vinden als bol, piramide of haag, vele creatieve vormen zijn mogelijk. De buxus moet natuurlijk wel goed in vorm worden gehouden.


Om de buxus optimaal te snoeien en in de juiste vorm te brengen, ontwikkelde WOLF-Garten de buxusschaar HS-B. Deze ergonomisch vormgegeven schaar beschikt over korte, edelstalen messen die aan beide zijden snijden. De gebogen vorm van de messen geeft extra grip op jonge scheuten. De handvatten zijn van licht, huidvriendelijk kunststof en liggen prettig in de hand. De schaar is door de korte bladen en het lage gewicht zeer wendbaar, wat het vorm snoeien extra gemakkelijk maakt. De speciale stootbuffertjes zorgen ervoor dat de polsen niet worden belast.
De buxusschaar HS-B is ideaal voor het snoeien van de hele plant, maar het kan gebeuren dat je na afloop nog een takje vergeten bent. Voor een enkel takje heb je geen grote snoeischaar nodig, daarvoor is de RA-X ideaal.
RA-X tuinschaar
Deze tuin- en huishoudschaar is vervaardigd uit hoogwaardig, roestvrij edelstaal en knipt probleemloos door bloemstelen, dunne twijgen maar ook papier of stof. Met de aparte draadsnijder knip je zelfs koperdraad. Door het softgrip handvat ligt de RA-X tuinschaar heerlijk in de hand. De gepatenteerde lagering van de messen garandeert de juiste instelling van de schaar.

Losse schroeven behoren hiermee tot het verleden. De twee delen zijn eenvoudig los te koppelen waardoor slijpen en reinigen geen enkele moeite meer is. De nieuwe geniale huis-, tuin- en keukenhulp.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl