FANtv-nl-logo-mobile

Snoeien hoeft niet zwaar te zijn!

Heb jij een mooie heg, maar ben je bang om hem te verpesten? Dan kun je natuurlijk ook gewoon niet snoeien. Maar of dat slim is? Snoeien hoeft namelijk helemaal niet zwaar te zijn!Het is erg belangrijk om je haag wél te snoeien. Want doe je dat niet, dan blijft de haag niet mooi vol en gaat de vorm er helemaal uit. Het nadeel hiervan is dat snoeien wel een zware klus is. Doordat je erg vervelend staat tijdens het snoeien, kan het je erg veel kracht kosten.Ideale werkhouding
Met de Wolf-Garten HSE45, 55 en 65V-heggenscharen heb je hier geen last meer van. Dat komt omdat de messen van deze heggenscharen honderdtachtig graden draaibaar en vijfvoudig instelbaar zijn. Hierdoor kun je moeiteloos snoeien in een makkelijke, ergonomisch ideale houding, zodat je gewrichten minimaal belast worden. Zo heb je altijd de ideale werkhouding.


Wat dat betreft is er nog meer waaraan is gedacht: de scharen zijn licht, hebben een optimaal zwaartepunt zodat je bij elke stand van het mes goed in balans blijft en ze zijn trillingsarm. Zo wordt het snoeien prettiger en gemakkelijker.


Diamantgeslepen messen
Behalve de ergonomische aspecten van de nieuwe heggenscharen zorgen de diamantgeslepen messen uiteraard voor een uitstekend snoeiresultaat. Dankzij de wendbaarheid van de scharen kun je moeiteloos zelfs in de smalste ruimten exact werken én ze zijn geschikt voor vormsnoei.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl