FANtv-nl-logo-mobile

Spelen met licht, wind en zicht

Heb je een lelijke muur in de tuin die je wilt camoufleren? Heb je uitzicht op de schuur van de buren of zoek je gewoon een leuk decoratief element? Dan zijn shutterschermen in de tuin wat voor jou.De lamellen van het shutterscherm Excellent camoufleren niet alleen ongewenste dingen in je tuin, maar doen ook dienst als decoratie. Alle lamellen zijn middels een RVS strip aan elkaar verbonden. Hierdoor bewegen de lamellen synchroon. Hierdoor is de zoninval steeds wisselend, wat een zeer bijzonder lichteffect geeft. Het scherm is te gebruiken als afscheiding maar ook als dak op een pergola.
Het Shutterscherm Excellent is opgebouwd uit 27 lamellen met een lamelbreedte van 8 cm. Het robuuste raamwerk is 3 bij 8 cm en is gemaakt van verduurzaamd hout. Hierdoor krijg je tien jaar garantie tegen houtrot.

Designkist Chelsea Excellent
De designkist Chelsea Excellent is een handig opbergmeubel. Het staat mooi in je tuin en is handig voor bijvoorbeeld tuingereedschap, kussens en noem maar op. Ook deze kisten zijn gemaakt van verduurzaamd hout en ook hierop krijg je tien jaar garantie tegen houtrot.


De Chelsea Excellent heeft niet alleen een stijlvol design, het opbergmeubel is ook nog eens erg multifunctioneel. Door een kussen op de kist te leggen creëer je in een handomdraai extra zitplaatsen. En dat is erg handig bij bijvoorbeeld een tuinfeest.

Vergelijkbare artikelen