FANtv-nl-logo-mobile

Maaien zonder inspanning

Heb je een groot grasveld in je achtertuin, dan wil je dat het er mooi strak en glooiend uitziet. Met een gewone maaier kost dit veel tijd en energie, maar met dit apparaat gebeurt het allemaal automatisch.
De Automower van Husqvarna neemt je het maaien uit handen. Het enige dat je hoeft te doen is het werkgebied afbakenen. Dit doe je door de begrenzingskabel neer te leggen rond het gebied dat gemaaid moet worden. Of wil je dat er meerdere stukken gemaaid worden? Verbind dan d.m.v de begrenzingskabel het ene gebied met het andere. De Automower zal zelf zijn weg vinden.


Zelf opladen
Als de Automower obstakels tegenkomt dan draait hij gewoon om. Hetzelfde gebeurt bij lage spanning. Is de accu bijna leeg, dan rijdt hij zelf naar een laadstation. Je hebt er eigenlijk geen omkijken naar.


Beveiliging
De Automower kan zien of het gras hoger is dan normaal. Hij kiest zelfs zelf zijn maaipatroon. Natuurlijk blijft het wel mogelijk om de hoogte van het gras in te stellen. Dit kan met het toetsenbord op de Automower. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat er iemand aankomt die er niets bij te zoeken heeft. De Automower is beveiligd met een persoonlijke pincode. Komt er toch iemand aan, dan zal hij afgeschrikt worden door een luid alarm.


Zonnepanelen
Er zijn drie verschillende modellen Automowers. Elk met hun eigen capaciteit. Er is er zelfs een met zonnepanelen. Hiermee kan de Automower niet alleen langer maaien, het is ook beter voor het milieu.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl