FANtv-nl-logo-mobile

Tuinhuisjes en tuinkasten van hout of kunststof

In het najaar moet er van alles van tuin en terras naar binnen. En ieder jaar is weer de vraag: "waar laat ik dit allemaal!". Heb je wel eens gedacht aan extra opbergruimte?

Er zijn handige opbergoplossingen voor tuinmeubelen, tuingereedschap en andere buitenspullen die netjes opgeborgen moeten worden. Denk daarbij aan opbergboxen, tuinkasten en tuinhuisjes. Deze zijn er van hout en kunststof.

schuurtje-keter
Kunststof schuurtje van Keter

Keter is een toonaangevende fabrikant van kunststof opbergmogelijkheden. Dat varieert van kussenboxen en opbergkasten tot complete tuinhuisjes van kunststof. Het voordeel van kunststof is dat de kasten en tuinhuisjes geen onderhoud nodig hebben en onverwoestbaar zijn. Ze zien er mooi uit en ze blijven mooi.

Ga je liever voor hout? Kijk dan eens bij Intergard. Hier vind je prachtige houten tuinhuisjes, schuurtjes, tuinkasten en andere opbergmogelijkheden van hout. Deze zijn erg sfeervol om te zien en de prijzen vallen reuze mee. Hout is een natuurlijk materiaal dus een houten tuinhuisje of tuinkast past prima in de tuin.

tuinhuisje-hout
Houten tuinhuisje van Intergard

Een ander voordeel van hout ten opzichte van kunststof is dat je een houten tuinhuisje of schuurtje makkelijk zelf kunt verbouwen of uitbreiden, met kunststof gaat dat niet.

Vergelijkbare artikelen