FANtv-nl-logo-mobile

Alles schoon met een hogedrukreiniger

Met een hogedrukreiniger heb je je terras of oprit in no-time helemaal schoon, Maar er kan veel meer met een hogedrukreiniger. Niet voor niets worden er steeds meer hogedrukreinigers verkocht.

hogedrukreiniger terras

En er komen steeds meer hogedrukreinigers voor thuisgebruik op de markt. Tegen prijzen die steeds lager worden. Kijk voor het aanbod en de prijzen maar eens in het overzicht hogedrukreinigers. Daarin vind je alle goede hogedrukreinigers van goede merken zoals Kärcher, Bosch, Nilfisk, Eurom, Makita en Powerplus.

Waar kun je de hoge drukreiniger voor gebruiken?
Veelgebruikte werkzaamheden waarvoor de hogedrukreiniger wordt ingezet zijn:

  • Het reinigen van het terras, stoep, straat of gevel.
  • Het schoonspuiten van de auto, caravan, boot en fietsen.
  • Het schoonmaken van tuinmeubelen.

hogedrukreiniger auto schoonmaken

Wat voor hogedrukreiniger je nodig hebt hangt van de werkzaamheden af. Voor het reiniger van auto, fiets en tuinmeubelen is een eenvoudige hogedrukreiniger met een werkdruk tot 125 bar en een relatief lage wateropbrengst al genoeg. Deze eenvoudige hogedrukreinigers zijn goedkoop, zuinig en nemen maar weinig ruimte in. Voor het schoonspuiten van het terras is een hogedrukreiniger met een werkdruk tussen 126 en 145 bar echter beter. Deze zwaardere reinigers beschikken vaak ook over grotere wielen voor een betere verplaatsing en vaak ook over een reinigingsmiddelentank.

Voor het echt zware werk zoals het reinigen van zwaar vervuilde gevels en grinttegels, en voor het reinigen van bijvoorbeeld vrachtauto's of boten kan een professionele hogedrukreiniger nodig zijn. Deze professionele machines geven een druk van meer dan 145 bar. Helaas zijn ze ook zwaar, groot en best duur.

Veel meer informatie over hogedrukreinigers vind je in het overzicht hogedrukreinigers. Je kunt de hogedrukreinigers daar ook bestellen, vaak met een interessante korting. Bovendien worden de hogedrukreinigers de volgende dag al gratis thuisbezorgd.

hogedrukreinigers

Tags: Tuingereedschap, gereedschap, hogedrukreiniger, schoonmaken

Vergelijkbare artikelen