FANtv-nl-logo-mobile

Tuinslang opbergen in een muurhaspel

Een muurhaspel is een mooie manier om een tuinslang op te bergen. Een tuinslanghaspel ziet er mooi uit, neemt weinig ruimte in en de tuinslang is altijd klaar voor gebruik.

muurhaspel tuinslang

Als je op veel verschillende plekken om het huis moet spuiten het zijn dat je meer hebt aan een slangenwagen. Die is immers veel mobieler. Maar voor kortere afstanden is een muurhaspel een hele goede oplossing. Hou dan wel rekening met het breik. Er zijn muurhaspels met een tuinslang van 40 meter, maar ook met 20 of zelfs maar 10 meter.

tuinslangcenter_algemeneshopbanner_300x250

Bespaar niet op de slanglengte. Een lange slang heeft vele voordelen. Je kunt er niet alleen je hele tuin mee besproeien, maar bijvoorbeeld ook de auto mee wassen of de straat schoonspuiten, en allemaal zonder de tuinslang van de muur te halen.

Populaire muurhaspels met tuinslang zijn die van Hozelock. Deze zijn te koopmet slanglengtes van 10, 15, 20,25, 30 en 40 meter. De meeste van deze Hozelock muurhaspels hebben een automatische roll-up. Dit is heel plezierig, vooral bij een langere slanglengte.

Ook Gardena en Powerplus maken tuinslangopbergsystemen met een muurhaspel. Kijk bij de tuinwinkels voor alle informatie en prijzen.

Tags: Tuingereedschap, besproeien