FANtv-nl-logo-mobile

Droplet. Intelligente tuinsproeier

Een tuinsproeier is een simpel dingetje zou je zeggen. Maar dat gaat niet op voor de Droplet, een slimme sproeier die zelfs in staat in planten te herkennen.

droplet intelligente tuinsproeier

De Droplet is een intelligente tuinsproeier die in staat is je tuin helemaal zelfstandig water te geven. Dat kan via voor te programmeren programma's, maar ook via kunstmatige intelligentie. De Droplet beschikt over een encyclopedie waarin alle planten en bomen staan. De tuinsproeier kan met behulp van zijn camera de bomen en struiken in de tuin "zien" en vergelijkt deze met het groen in zijn encyclopedie. Zo weet de Droplet precies hoeveel water een plant nodig heeft en spuit deze richting de betreffende plant. Daarnaast kun je via een app op je smartphone de Droplet ook met de hand bedienen.

droplet sproeier

Volgens de fabrikant kun je met de Droplet veel water besparen omdat deze sproeier exact de juiste hoeveelheid water geeft. maar het zal wel even duren voor je de adviesprijs van 299 dollar bespaard hebt. Aan de andere kant spaart het je in de vakantie wel een tuinman uit.

Tags: besproeien, bewatering

© FANtv.nl