FANtv-nl-logo-mobile

Een televisie in de badkamer

Televisie kijken vanuit het ligbad kan op een veilige manier. Maar dan heb je wel een speciaal daarvoor geschikte televisie nodig. Een normale televisie is namelijk te gevaarlijk in verband met het vele vocht in de badkamer.

Een speciale badkamertelevisie is speciaal voor de badkamer (of keuken, of buiten op het terras) ontwikkeld, zodat je je niet drukt hoeft te maken over vochtige lucht. Zelfs de afstandsbediening kan met natte handen bediend worden.

 

badkamertelevisie

 

Met een badkamertelevisie kun je genieten van je favoriete soap, een leuk filmpje of het late nieuws terwijl je heerlijk ontspannen in bad ligt. De webwinkel met de toepasselijke naam Badkamertelevisie verkoopt dit soort televisies, en sinds kort ook 's werelds eerste waterdichte DVD-speler.

De badkamertelevisies die verkocht worden zijn van TileVision. Het is een Europees product dat al sinds 2001 bestaat, en is hiermee de moeder van de badkamertelevisies. Vaak nagemaakt, maar nog nooit geëvenaard. Wegens succes nu sterk in prijs verlaagd.

Tags: badkamer, televisie